Peja-Reisen

  • Wolcome to Peja Reaisen

No result...

Mirësevini në Agjensionin Turistik Peja Reaisen

boeing-flight-test-airplane-787-9-fsx1

Të nderuar klientë !

Mirë se vini në faqen elektronike të  Peja Reisen

Kemi nderin dhe kënaqësinë t'ju prezentojmë agjensionin e udhëtimeve  Peja Reisen.

Ne ju ofrojmë të gjitha llojet e shërbimeve për udhëtime.

Stafi i agjensionit tonë është i kualifikuar për të gjitha llojet e shërbimeve për udhëtime standarde dhe ato të veçanta.

Peja Reisen  kujdeset për klientët e vet duke ju ofruar rezervimin , shitjen dhe shpërndarjen e biletave për të gjitha destinacionet brenda vendit dhe ato ndërkombëtare.

Për më shumë informacione ju lutemi na kontaktoni në numrat e telefonit dhe adresat tona,

Call Center 24h                     

Nat: +41793457400                               

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.   Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  


   Me respekt ,        Vëllëzerit Cufaj

clip image002


 clip image004


 

clip image007


 

clip image008


 clip image009


 clip image010


 

clip image011


 

clip image012

 Call Center 24h

Nat: +41793457400   24h      

www.peja-reisen.ch

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. 

KOSOVA                          

Mob: +377/44206816

Mob: +386/49206816    

 

ZÜRICH / HORGEN                  

Tel:  +41 / 447251900             

Nat: +41 / 793457400