Peja-Reisen

  • Wolcome to Peja Reaisen

No result...

Mirësevini në Agjensionin Turistik Peja Reaisen

boeing-flight-test-airplane-787-9-fsx1

Të nderuar klientë !

Mirë se vini në faqen elektronike të  Peja Reisen

Kemi nderin dhe kënaqësinë t'ju prezentojmë agjensionin e udhëtimeve  Peja Reisen.

Ne ju ofrojmë të gjitha llojet e shërbimeve për udhëtime.

Stafi i agjensionit tonë është i kualifikuar për të gjitha llojet e shërbimeve për udhëtime standarde dhe ato të veçanta.

Peja Reisen  kujdeset për klientët e vet duke ju ofruar rezervimin , shitjen dhe shpërndarjen e biletave për të gjitha destinacionet brenda vendit dhe ato ndërkombëtare.

Për më shumë informacione ju lutemi na kontaktoni në numrat e telefonit dhe adresat tona,

Call Center 24h                     

Nat: +41793457400                               

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  


   Me respekt ,        Vëllëzerit Cufaj

clip image002


 clip image004


 

clip image007


 

clip image008


 clip image009


 clip image010


 

clip image011


 

clip image012

 Call Center 24h

Nat: +41793457400   24h      

www.peja-reisen.ch

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

KOSOVA                          

Mob: +377/44206816

Mob: +386/49206816    

 

ZÜRICH / HORGEN                  

Tel:  +41 / 447251900             

Nat: +41 / 793457400